Om lockigthår.nu

Lockigthår.nu är en nystartad hemsida som är tänkt att agera informationskälla för alla med lockigt eller vågigt hår. På sidan hittar du rekommendationer av produkter lämpade för lockigt hår, tips, behandlingsmetoder, skötselråd samt recept på egna balsam och inpackningar.

Sidan startades 2013 och har som mål att bli den främsta aktören inom sin bransch och vi kämpar för att erbjuda bäst service samt råd till våra läsare och besökare.

Om du skulle vilja kontakta oss för ett samarbete, feedback eller egna tips är du mycket välkommen att gå till sidan "kontakta oss". Vi ser fram emot ditt mail!

Information om våra texter

Texterna, tipsen och rekommendationerna som ges på hemsidan är baserade på personliga samt professionella preferenser. Vi utlovar inte några garanterade resultat även om det i regel brukar vara mycket fördelaktigt att följa våra guider. Samtliga texter som står skrivna (inkl. bilder) är fritt fram att kopiera och distribuera under förutsättning att du anger lockigthår.nu som källa - och gärna en länk till oss!

Skulle du hitta något tips eller text som är helt uppåt väggarna skulle vi uppskatta om du kunde kontakta oss med dina synpunkter - allt för att vi ska kunna få en bättre sida. Trevligt surfande!

/ Lockigthår.nu